Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Φράσεις που μου τη σπάνε #6: Κατουρώντας κόντρα στον άνεμο

Οταν ήμαστα μικλά παιζάκια η δασκάλα μας έλεγε να μη κοροϊδεύουμε, ζατί...


"Όποιος κοροϊδεύει τον άλλο, κοροϊδεύει τα μούτρα του"


Μάλιστα...


Το ωραίο ήτουνα όταν μας το λέγανε αυτό για "παρηγοριά", όταν δηλαδή μας κοροϊδεύανε τα άλλα τα κακά παιζάκια.

Δηλαδή οκ, γίνεσαι ρόμπα δημοσίως, στους νταήδες, τις πιπινίτσες κλπ, αλλά βαθιά μέσα στη συνείδησή σου έχεις μια εσωτερική ηρεμία, μια ηθική πληρότητα, ξέροντας οτι αυτοί που σε κοροιδεύουν, στην πραγματικότητα κοροιδεύουν τα μούτρα τους, και δεν το ξέρουν. Αλλά εσύ το ξέρεις, και δεν τους το λες! Χιχι, πονηρούλη!

Την επόμενη φορά δηλαδή, όταν τα πάρεις, όταν θυμώσεις για τα καλά, και τολμήσουν οι άλλοι να σε κοροϊδέψουν θα τους πεις στα ίσα "Όποιος κοροϊδεύει τον άλλο, κοροϊδεύει τα μούτρα του" και θα τους γειώσεις. Θα τους βάλεις στη θέση τους λέμε! Θα τους πατήσεις σα σκουλήκια και θα φύγεις απο το πεδίο της διένεξης υπερήφανος και 2 μέτρα ψηλότερος ενώ αυτοί μαζεύουν τα κομμάτια τους.

ΡΕ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΚΥΡΕΣ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΕΣ;;; 

 Δηλαδή τη στιγμή που εγώ γίνομαι χώμα απο τη ρόμπα, θα σκέφτομαι οτι οι νταήδες (που μεθαύριο θα με κλέβουν, θα με εκμεταλλεύονται, θα με πατάνε) σε κάποια εναλλακτική μυστικιστική διάσταση, βρισκονται απέναντι απο το αστρικό τους σώμα και αυτο-κοροϊδεύονται; ή αλληλο-κοροϊδεύονται τεσπα, γιατι δεν ξέρω τί ισχύει σε τέτοιες σουρρεαλιστικές παπαριές;

Ναι οκ, μας πείσατε και νιώθουμε καλύτερα τώρα, κύριοι μεγάλοι. Επίσης έχω νέα: αυτοί που σας κλέβουν στην ουσία κλέβουν τον εαυτό τους αλλά δεν το ξέρουν. Οπότε μη γκρινιάζετε.

Σε 80 χρόνια ο αμείιιιιλικτος χρόνος  θα τους δείξει τη σκληρή του όψη όσο τα γηρατειά θα τιμωρήσουν όλους όσους σας αδίκησαν!! Με πόνους, ακράτειες, κούραση και ασθένειες! Μουαχαχαχα!

1 σχόλιο:

  1. Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje uz vetar je sranje! (Όλα είναι σκατά εκτός απ’ το κατούρημα, αλλά και το κατούρημα κόντρα στον άνεμο είναι σκατά! - νοτιοσλαβική "παροιμία")

    ΑπάντησηΔιαγραφή