Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Φρασεις που μου τη σπάνε #1: Αυτό το κάτι που θέλω

Αντε να κάνουμε και σεφτέ

Όλα αυτά τα αμέεεεεεεεεεετρητα χρόνια που διατελώ στο ίντερνετ και στα τσατ, θυμάμαι απο παλιά ένα (χαζό πλέον) αστειάκι.

-Άντε, για πες τίποτα
-"Τίποτα"

Χαχα, μα τι αστειο, ναι!! Ο ένας λέει στον άλλο να πει κάτι, δηλαδή να του πει οτιδήποτε, κάποιο νέο, κάποια σκέψη, κάτι βρε αδελφέ. Και ο άλλο εκμεταλλέυεται την αμφισημία της πρότασης και προσποιείται οτι το αντιλαμβάνεται ως 'Πες "τίποτα"' και απαντάει αναλόγως "Τίποτα". Χαχαχα μα είναι τόσο αστείο.

Και το καλύτερο είναι οτι μπορείς να το κάνεις με οποιαδήποτε παραλλαγή, πχ "πες κάτι", "πες οτιδήποτε" κλπ οπότε ανάλογα απαντάς "κάτι", "οτιδήποτε". Είναι τόσο αστείο, πράγματι!

Ναι οκ, είναι αστείο όταν είσαι 8 χρονών και το ακούς ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. Μετά η δέκατη, ή ακόμα και η πεντακοσιοστή, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΤΕΙΑ!

Όταν ρε παπάρα σου λέω να πείς τίποτα, ή να πεις κάτι ή να πεις οτιδήποτε, στο λέω επειδή βαριέμαι ή/και θέλω να σε ακούσω, όχι επειδή θέλω να μου πεις για εκατοστή φορά ένα χαζοαστείο που πρωτάκουσα στο δημοτικό! Όταν σου βγαίνει αυθόρμητα αυτό το χαζοαστείο δε σου περνάει απο το νιονιό οτι το έχω ξανακούσει Ν φορές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου